Η Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας ανακοίνωσε χειμερινή έκκληση για την Ελλάδα

Η Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας ανακοίνωσε δύο νέες επιχορηγήσεις, συνολικού ύψους 50.000 δολαρίων, προς τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας και το Ίδρυμα Έμφασις για την παροχή πρόσθετης υποστήριξης σε άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του COVID-19 στην Ελλάδα.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες προς στους γενναιόδωρους δωρητές της Χειμερινής Έκκλησης για την Ελλάδα που έχουν καταστήσει δυνατή αυτή την επείγουσα χρηματοδότηση στις φιλανθρωπικές οργανώσεις στη χώρα μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Αυστραλίας, Νικόλαος Παππάς.

Χορηγήθηκαν 20.000 δολάρια στους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας και 30.000 δολάρια στο Ίδρυμα Έμφασις, κάτι που θα επιτρέψει επιτρέψει στις δύο οργανώσεις να αγοράσουν και να παρέχουν βασικά είδη όπως μάσκες προσώπου και απολυμαντικά, ζεστά γεύματα, πακέτα ειδών παντοπωλείου, κουπόνια φαγητού, προσωρινή διαμονή και βοήθεια με λογαριασμούς κοινής ωφελείας. Αυτή η υποστήριξη θα κάνει μια πραγματική διαφορά στη ζωή εκατοντάδων ευάλωτων και άπορων ανθρώπων στην Ελλάδα.

Σε απάντηση στις ειδήσεις για την επιχορήγηση, η πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, κα Χαρίκλεια Τσιουβάρα, είπε: «Σε μια εποχή όπου το COVID-19 έχει δημιουργήσει τεράστιες διαταραχές και προκλήσεις για τόσα πολλά έθνη, είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας και στους υποστηρικτές της για τη βοήθεια την υποστήριξή της σε τόσους άπορους και ευάλωτους ανθρώπους στην Ελλάδα. Όλα τα δώρα, μικρά ή μεγάλα, αυξάνουν τον αντίκτυπο της δουλειάς μας».

«Η Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας θα ανακοινώσει την επιπλέον χορήγηση 50.000 δολαρίων σε επιλεγμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, ολοκληρώνοντας μια πολύ επιτυχημένη Χειμερινή Έκκληση για την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Παππάς.

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε ένα αφορολόγητο δώρο στην Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματά της, επικοινωνήστε με τη Stergitsa Zamagias-Hill, στο 0402 878805.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

©MdM-Greece---0021