Οι Γιατροί του Κόσμου παραμένουν πάντα στην πρώτη γραμμή. Γιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, εθελοντές, όλο το προσωπικό συνεχίζουμε να εργαζόμαστε κανονικά, έχοντας δώσει ο καθένας τον δικό του, προσωπικό «όρκο» να στεκόμαστε, ανεξαρτήτως συνθηκών, κοντά σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

Παίρνοντας όλα τα μέτρα που οι ειδικοί και ο ΕΟΔΥ υποδεικνύουν, εξακολουθούμε να δεχόμαστε ασθενείς στα Πολυΐατρεία μας, να δίνουμε φάρμακα, να εξετάζουμε παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στο ΕΣΥ και να τα εμβολιάζουμε.

Emvoliasmos

Το επιστημονικό προσωπικό των Γιατρών του Κόσμου στη διάθεση του ΕΟΔΥ

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεισφέρουν στις προσπάθειες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας με επιστημονικό προσωπικό, έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι πληττόμενες περιοχές της χώρας μας με κλιμάκια για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς.

εοδυ

Οδηγίες σε όλες τις γλώσσες

Οι Γιατροί του Κόσμου πιστεύουν ότι οι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην πληροφόρηση και την ενημέρωση ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων εθνοτικών τους χαρακτηριστικών και της διαφορετικότητας τους. Επειδή αρκετοί συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να επικοινωνήσουν στα ελληνικά ενδέχεται να μην έχουν ενημερωθεί επαρκώς για τον κορονοιό. Εμείς φροντίσαμε να ετοιμάσουμε τις οδηγίες προστασίας από την πανδημία στα αγγλικά, γαλλικά, αραβικά, φαρσί και ρομανί δημοσιεύοντας τα στα Social Media αλλά και αναρτώντας τις οδηγίες στους δρόμους της Αθήνας.

Συμβουλευτική Τηλεϊατρική για όλους

Χρειάζεται μόνο μία βιντεοκλήση από το σπίτι και οι ΓτΚ μπορούν να βρεθούν με έναν τρόπο κοντά σας. Σε συνεργασία με την εταιρεία BookingClinic οργανώνουμε επείγουσα δράση με στόχο τη δωρεάν, εξ αποστάσεως συμβουλευτική  και καθοδήγηση από έμπειρο ιατρικό προσωπικό για τον κορονοιό, από το σπίτι,  καθώς και την παραπομπή στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

smart medical doctor hand working with smart phone,digital tablet computer,stethoscope eyeglass,on wood desk

 

Όλη η υπηρεσία παρέχεται με ασφάλεια από τον χώρο σας, από την οθόνη του υπολογιστή, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και επαφές, μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Ακόμα, η «virtual» ιατρική επίσκεψη, μετά από καθορισμένο ηλεκτρονικό ραντεβού και η προσωπική συνομιλία με γιατρό συμβάλει στην εμπιστοσύνη και την καλή ψυχολογία του κόσμου καθώς επίσης και στην ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης. Η διαδικασία είναι εύκολη και με 4 απλά βήματα από την οθόνη του υπολογιστή του, ο ασθενής κλείνει το ραντεβού του με έναν από τους Γιατρούς του Κόσμου. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PROTH polyiatreio exetasi