ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ TEXAN ENVIPCO

 

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ TEXAN ENVIPCO.

Με την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων της ειδικής Κριτικής Επιτροπής, η πρόταση των Γιατρών του Κόσμου στον άξονα της Υγείας, βρέθηκε ανάμεσα στις επικρατέστερες που διεκδικούν χρηματοδότηση. Οι Γιατροί του Κόσμου είναι ο μόνος ιατρικός, ανθρωπιστικός φορέας από την Κοινωνία των Πολιτών που πέρασε στην τελική φάση στην κατηγορία που διαγωνίζεται.

Ψήφισε τη πρόταση των Γιατρών του Κόσμου και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ανεμπόδιστη πρόσβαση στην Υγεία για όλους!

Σύντομα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία στην οποία ΟΛΟΙ μπορούν να συμμετέχουν!

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Η πρόταση των Γιατρών του Κόσμου αφορά στην ενίσχυση και συνέχιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Ανοικτού Πολυϊατρείου των ΓτΚ στην Θεσσαλονίκη για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, παροχή ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών και διεξαγωγή δράσεων «παρέμβασης στο δρόμο» με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης σε κατάλληλες υπηρεσίες υγείας για κοινωνικά ευάλωτους συνανθρώπους μας στους Δήμους της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, το προτεινόμενο έργο – εκτός από την συνέχιση των ήδη υφιστάμενων υπηρεσιών – περιλαμβάνει την αναβάθμιση της λειτουργίας της δομής με έμφαση στην ψηφιακή και “πράσινη” ανάπτυξη, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2023.05 - TEXAN-1