Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου δίνουν το παρόν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΗ.

Στον ίδιο χώρο που μας διαθέτει κάθε χρόνο η ΔΕΗ θα στηθούν και φέτος τρία ιατρεία, ένα Παθολογικό με εξειδίκευση στη νόσο του Alzheimer και της Άνοιας, ένα Παιδιατρικό με εξειδίκευση στη συμβουλευτική αναφορικά με την παιδική ανάπτυξη και τη διατροφή καθώς και ένα Οφθαλμολογικό ιατρείο. Εθελοντές ιατροί των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκονται σε αυτά και θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο έκθεση φωτογραφίας από τις αποστολές των Γιατρών του Κόσμου σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της ΔΕΗ στο πλαίσιο του εταιρικού κοινωνικού της προφίλ.

Πέρυσι καταφέραμε να παρέχουμε προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε περισσότερους από 1.500 συμπολίτες μας – επισκέπτες της έκθεσης και να ενημερώσουμε για το έργο μας περισσότερα από 3.500 άτομα. Φέτος θέτουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά προσκαλώντας ακόμα περισσότερους συμπολίτες να μας επισκεφτούν, να μας γνωρίσουν και όλοι μαζί να διαδώσουμε το μήνυμα του ανθρωπισμού τον οποίο υπηρετούμε με προσήλωση εδώ και 29 χρόνια.

Τα Ιατρεία Προληπτικού Ελέγχου στη ΔΕΘ θα λειτουργούν από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου καθημερινά.

Ώρες Λειτουργίας

 

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 22:00

Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 22:00

 

Πλησιέστερη είσοδος: Πύλη 2 (Χ.Α.Ν.Θ.)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1