Καλούνται τα μέλη των Γιατρών του Κόσμου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ (Μονής Πετράκη 10, Αθήνα), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

01 Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.

02 Οικονομικός Απολογισμός

03 Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπή

04 Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου

05 Τοποθετήσεις – Προτάσεις – Ανακοινώσεις

Σε περίπτωση μη απαρτίας την πρώτη Κυριακή, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2010, την ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο χώρο. Δεδομένου ότι την πρώτη Κυριακή δεν επιτυγχάνεται απαρτία, παρακαλούμε να προτιμηθεί η δεύτερη Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Καταστατικό, στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν τα οικονομικά ενήμερα μέλη.

Η εξόφληση των συνδρομών θα γίνεται στα Κεντρικά Γραφεία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή με την κατάθεση των συνδρομών στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην περίπτωση αυτή θα αποστέλλεται αμέσως στα Κεντρικά Γραφεία στο φαξ (210-3213850) το καταθετήριο, προκειμένου να εκδοθεί η απόδειξη. Η εξόφληση των συνδρομών μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη της γενικής συνέλευσης, στο χώρο του αμφιθεάτρου.

Δεδομένου ότι η Οργάνωση με το έργο της συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες ελληνικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αρωγής, η συμμετοχή σας και η άποψή σας θα βοηθήσει να ξεπεραστούν αδυναμίες και λάθη και να γίνουμε καλύτεροι.

Με θερμές ευχές για καλύτερη χρονιά,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •