Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου στήνουν ένα Δέντρο από Γάλα στα Προπύλαια και σας καλούν σε μια ολοήμερη γιορτή, με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που δεν ξυπνούν, κάθε πρωί, με αυτό το δεδομένο.

Σας περιμένουμε, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στο Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο μας για να φτιάξουμε όλοι μαζί το Δέντρο Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, παρέα με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Kafka takes notes και ζεστό αρωματικό κρασί για τους επισκέπτες μας που έχουν τη διάθεση να εξοικειωθούν  περισσότερο με το ευρύ φάσμα της κοινωνικής προσφοράς της οργάνωσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται  καλλιτεχνικές δράσεις.

Το πρωί, δυο έμπειροι Ξυλοπόδαροι της Fundastick performing arts θα μας παρασύρουν στη μαγεία των Χριστουγέννων  μέσα από τα εντυπωσιακά κοστούμια και κόλπα τους.

Το μεσημέρι η Susana, η γνωστή  Ιταλίδα perfomer,με μακρά εμπειρία στα ευρωπαϊκά τσίρκο,  θα μας καθηλώσει με τα ακροβατικά της.

Tο απόγευμά, οι χορευτές της σχολής Casa de Argentina – Atenas θα μας μεταφέρουν στο Μπουένος Άιρες σε ρυθμό τάνγκο ενώ οι Rhythm Hoppers  θα μας συνεπάρουν με τις φιγούρες του αυθεντικού Swing.

Ευχαριστούμε θερμά  όλους τους καλλιτέχνες που εθελοντικά στηρίζουν την προσπάθεια μας. Όπως ευχαριστούμε το Βενέτη και τη Νουνού για την έμπρακτη στήριξη τους.  Όσο υπάρχουν άνθρωποι, το Δέντρο μας θα ψηλώνει..

 

milky_tree

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •